Дамските ботуши са задължителен зимен аксесоар за всички класни дами! Така че ние просто не сме в състояние да минем покрай най-стилните и модерни дамски обувки за студените месеци на 2012-2013г., без да маркираме някои страхотни попадения, които несъмнено трябва да притежавате!

Какъвто и да е вашият собствен стил или фигура, ние смятаме, че няма как да не намерите нещо подходящо, което да ви е по мярка и да отговаря на собствения ви вкус!

Модните дизайнери и тази година бяха много щедри откъм идеи и предложиха невероятно разнообразие от модели, без значение дали предпочитанията ви са насочени към високите токове, платформите или равните и ниски подметки.
И тъй като все пак е добре да проучите предварително нещата, преди да се втурнете към най-близкия мол, ние подготвихме за вас кратка статия за особено популярните модели този сезон и сме сигурни, че те много ще ви допаднат.

Държите по-скоро на ежедневния вид? Не пропускайте да пробвате чифт рокерски ботуши –страшно актуални са и придават неповторим градски шик на всяка дама.

И тъй като на всяка фигура отиват определен тип ботуши, ние ви съветваме да прочетете нашата статия, ако искате да научите какъв е подходящият за вас.

На помощ на по-дребните представителки на нежния пол идва високият ботуш на ток или платформа. Идеалната дължина за тях е точно под коляното. За прекалено дългокраките дами са твърде подходящи ботушите тип „ездачка”, а за онези, които имат малко по-закръглени форми, препоръчваме ботуши на висок и тънък ток – стилно, класно и шик!

Освен всичко друго, тази зима е перфектното доказателство за това, че въобще не е необходимо да страдаме, мръзнейки, за да бъдем красиви. Решението са ботушите, които топлят краката ни, а същевременно с това ни правят неотразими. Сред толкова много различни цветове и модели, силно се съмняваме, че няма да откриете вашия!

Какви са модните тенденции?

Секси, Рок енд Рол или хипермодерни, както искате ги наречете, дългите дамски ботуши, достигащи до слабините, триумфално отбелязват завръщането си. Сигурни сме, че много от вас си задават въпроса: Да ги пробвам ли? Ще ми стоят ли добре?

Въпросът е там, че често дамите не знаят как да носят такъв тип ботуш. Колебаете се, но точно тук ние можем да се намесим с няколко добри съвета. Те ще ви помогнат да бъдете ултрамодерни в студените и много празнични и купонджийски зимни дни.

Жените, които обичат Рок енд Рол стила, могат да заложат на черния ботуш. А ако предпочитате да сте по-близо до земята, няма да сгрешите, ако топлите крачета в обувки с равна подметка.

Завръщането на гумата в дамските ботуш…

Признаваме си, че споменът за последните гумени ботуши ни отвежда далеч в детството ни, но ретро-елементите са нещо готино. И точно тези гумени ботуши настоящата зима са от онези задължителни неща, които всяка от нас трябва да има. Защо да си купим? Ами готини и свежи са, удобни са, лесно се поддържат, не пропускат влага, а с разнообразието си от цветове са готови да отговорят дори на най-претенциозния вкус. И са подходящи за всички – от най-големите до най-малките членове на семейството: децата ги обожават, защото в тях с увереност и без никакво притеснение могат да скачат от локва в локва.

Е, всичко това не беше ли достатъчно, за да Ви убеди, че трябва да си купите от тези колоритни ботуши?