Съвременната мода е неизменна част от всяка една област, защото както в декорацията на дома има актуални тенденции и течения, така и в облеклото е така. Ето защо е важно не само да избираме такива модели обувки, които да са ни удобни комфортни, но и такива, които ни харесват на първо място на нас самите, за да ги носим с удоволствие, но също така да са в тон с модата на сезона.

Модерни модели за този сезон ще ни върнат назад във времето, защото сега ще са актуални малките и дебели токчета, а също така острите върхове на дамските обувки в онлайн магазина Sportmoda.bg. Лидиращите позиции обаче се заемат от цветните модели обувки, както и тези с флорални мотиви на тях. Те ще са особено актуални този сезон, така че не пропускайте и вие да си закупите поне един такъв чифт. Писъкът на сезона обаче се явяват тези фасони, които имат на себе си абстрактни рисунки. Хубавото на тези модели е, че те най-честно имат много цветове, тоест така вие ще можете да ги съчетавате почти с всичко тоалети в един стил. В никакъв случай не бива да прекалявате с шарките, тоест това означава да сте облечени в рокля, сако и обувки в един принт. Така ще изглеждате кичозно, но не и модерно. Достатъчно е да съчетаете тези фасони с топ със същия или подобен мотив на него и едноцветни шорти или пола.

Този сезон ретро стилът отново е на мода, като тук не е задължително моделът изцяло да е издържан в този стил, защото ще достатъчно да се добави отделен елемент с този фасон. Към ретро обувките можем да причислим тези, които имат дебел ток, закръглена предна част и така нататък.  И така, както сами виждате избора ви няма да е никак малък, така че не чакайте повече, а се заемете с обновяването на вашия пролетно летен гардероб за 2014 година.