Новозеландската компания OpenHost предоставя ново поколение хостинг услуга. Различното при нея е, че работи с Cloud Linux и с най-новите функции на Plesk 11.

На пазара се появяват нови и нови оферти, от които клиентите могат да избират. В последните години, все повече компании от всякакъв тип избират cloud пакети, за да поддържат своите сайтове. Това пък кара доставчиците на тези услуги да се задълбочават все повече в намирането на лесен, евтин и достъпен начин да им предложат най-доброто от cloud хостинг услугите.

Укрепване на позициите

OpenHost се опитва да затвърди позицията си като един от най-добрите доставчици в страната. След последните промени те могат да предложат на клиентите си богат на функции Plesk 11, който работи с надежден Cloud Linux. Самата компания определя тази стъпка като революция в сферата. Освен това се предлага за първи път в Нова Зеландия.
Компанията е базирана в тази държава. Собствениците и персонала са от островите. Те се намират в Albany, което е на северния бряг на северния остров. Те осигуряват хостинг услуга за над 15 000 хиляди клиенти, които се намират на тази територия, благодарение на 20 души персонал.
Компанията се специализира в предлагането на нискотарифни планове. Това я прави идеалното решение за собственици на малък и среден бизнес. Въпреки това те успяват да обхванат всички аспекти на хостинга. Сред услугите им са WordPress и Joomla, Windows хостинг с ASP.NET, MSSQL и MVC.

Тяхното основно предимство, което ги извежда пред конкуренцията, са по-качествените услуги. Освен това те могат да се похвалят с богат опит в сферата на тези услуги. Това е предимство, което може да бъде от голяма полза, когато клиентите имат някакъв технически проблем. Освен това сървърите им са повече и по-надеждни от тези на други компании от същия мащаб. За да бъдат убедени клиентите, че избират най-качествената услуга, компанията е акредитирана от институцията, която наблюдава и менажира домейн имената Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN).

Новата услуга

В миналото cloud хостинг услугата разпределяше пространството и ресурсите на един сървър между няколко сайта. Новозеландската компания прави така, че Cloud Linux да отделя ресурси за всеки потребител по отделно. Това е наистина голяма крачка по пътя за осигуряване на данните, които се съхраняват. Cloud hosting услугите са критикувани от скептиците именно по отношение на сигурността. Тази промяна осигурява повече защита за всеки един отделен потребител. Като допълнение към тази добра идея, OpenHost са инсталирали водещата функция за контрол – Plesk 11.5.

Plesk 11.5 предлага на потребителите безпрецедентен контрол над техните ресурси. По този начин те получават възможността и да наблюдават ресурсите си. Plesk 11.5 също има значителни предимства. Клиентите, които са решили да използват именно тази хостинг услуга ще получат достъп до няколко версии на PHP.

В пакета, който предлага новата услуга, те могат да се насладят на база данни, която дава много различни опции за достъп. Освен това контролът върху профилите се осъществява много по-лесно и ефективно. Фирмите, които стартират своя сайт, ще имат нужда и ще могат да използват подобрени инструменти за оптимизация. Всичко това идва с нов и подобрен интерфейс.