Бизнес и Интернет

Отключване на смартфони – що за услуга е това?

Отключване на смартфони – що за услуга е това?

Доверете отговорния процес по отключване на смартфони само на професионалисти!

При самостоятелно поставяне на парола на вашите телефони винаги има риск да я забравите и така да ви се наложи да използвате услугите по отключване на смартфони, каквито предлага сайта www.easyunlock.eu, но все пак при този развой на нещата вие няма и да имате друга възможност. Тук обаче е важното да знаете, че ако ви се наложи да се извърши такова разкодиране на iphone, тогава се връщат всички фабрични настройки и един вид ще ви се наложи отново да надграждате в телефона си всичките си програми и други установени приложения. В зависимост от марката на вашия апарат се подхожда по различен начин, но важното тук е, че трябва да доверите отговорния процес по отключване на смартфони само на професионалисти, които се занимават с това, а не някой ваш познат да го направи.

Често обаче и самите мобилни оператори кодират телефоните, които продават, тоест това се прави, за да не можете вие да ги ползвате с поставени в тях други SIM карти. Тази практика се използва най-много в чужбина и по-точно в САЩ, както и в Западна Европа. Там смартфоните направо се подаряват, ако вие сключите договор с операторите, а и не само. Цените на самите телефони там също са значително по-ниски от нашите и така много от вас си поръчват на техните близки, които са в чужбина да им купят телефон от там. Това обаче не е единствената ви задача, а именно след като вече сте получили въпросния апарат ще трябва да се обърнете към фирмите, които се занимават с разкодиране на iphone.

 

2 коментара

  1. Много е неудобно, когато телефоните се кодират. А и не мога да разбера какво точно печелят операторите?! Така и така си плащаш абонамента всеки месец… Случвало ми се е да ми се прецака телефона или да ми падне батерията и да трябва да си прехвърля картата на другия телефон. Обаче уви не става! защото телефона е кодиран само за Х абонати. Интересува ме може ли да се разкодира телефон преди да е изтекъл договора с оператора, защото имам един такъв телефон и голяма работа ще ми свърши, ако мога да си сменям картите в някой момент.

  2. Красимир Танев

    Може, разбира се един телефон да се разкодира по всяко едно време, стига да съществува техническата възможност за тази процедура. Друг е въпросът обаче с гаранцията на апарата, тъй като тя отпада в този момент. Всички мобилни оператори са сложили подобни клаузи в договорите си, така че не е за предпочитане да се разкодирват преди изтичане на договора с мобилния оператор.

Остави мнение

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Приятели: Кулинарни рецепти

Партньори|Sitemap