Една от най-известните български търсачки Jabse, предоставя на посетителите си, различни полезни опции и инструменти, които да използват. Обикновените потребители получават възможност за търсене в българското Интернет пространство, а също и специални филтри за селекция на картинки и видео.

Удобства, екстри и джаджи

Уебмастърите и SEO оптимизаторите пък имат достъп до инструмент за ключови думи, който ще им помогне в работата. Освен него обаче, е прибавена и директория за статии, където можете да планирате на коя дата да се покаже текста ви. Въобще цял набор от страхотни предложения да употребите.

В допълнение към всичко, което написахме прибавяме и възможността да следите на кое място се намирате в търсещата машини. Редом с това може да сравните позициите на сайта или блога си спрямо конкурентите във вашата ниша. Въобще всичко е направено по един олекотен начин, който няма как да не ви допадне.

Между другото Jabse.com е най-посещаваната българска търсачка, вижте видео за търсачката от Cloxy, което ще разкаже подробности относно екстрите й. Ние се стремим да ви запознаем с един от достойните сайтове в интернет пространството, като се надяваме да ви бъде интересно.

Нека кажем и няколко добри думи за интерфейса, който е максимално опростен и не създава никакви проблеми на сърфиращите. Търсенето с Jabse става лесно, бързо и забавно, а резултатите, които ще получите, ще отговорят на вашите очаквания. Изчистени са всички бъгове, проблеми при заявки за търсения и така нататък.

В обобщение

Собствениците на сайта очакват той да спечели посетители от цялата страна и не само. Само можем да им пожелаем успех в тази тяхна инициатива, като сме уверени, че той няма да закъснее. Основната идея, е да имаме наша търсеща машина, която да замести Google, Yahoo и останалите. За сега се намираме на прав път, а как ще продължи историята, предстои да разберем в бъдеще време.