Колкото и да не ви се иска лятото си отива и на негово място пристига златокосата есен. Това е естественият кръговрат на сезоните и на вас не ви остава нищо друго, освен да се заредите с още енергия и да си създадете зашеметяваща есенна визия. Подготовката за новия сезон е както, когато се готвите да тръгнете отново на училище и купувате всичко, което ви е необходимо за първия урок. Време е за пазаруване, а нашите пет рутинни съвета за грижа за кожата през есента ще ви бъдат от голяма полза, за да се сдобиете с подходящата козметика за суха кожа. Нека пазаруването започне сега!

 1. Снабдете се с богат арсенал от хидратиращи маски
  Те ще бъдат вашият най-добър помощник по време на смяната на сезоните. Първо, защото ще поддържат вашата кожа, когато изгуби тена си, а след това ще ѝ помогнат да запази еластичността си, когато зимата пристигне. Освен това хидратиращата козметика за суха кожа е изключително важна в този сезон, особено ако искате да изглеждате по-красиви от всякога.
 2. Подарете на кожата си масаж с етерични масла
  Измийте добре лицето и ръцете си и започнете с лек масаж, гарантираме ви, че това ще бъдат най-добре прекараните 15 минути. Масажът е благословия за кожата на лицето ви, той ще подобри циркулацията на кръв в нея, ще стимулира клетъчното обновление и ще направи кожата ви по-еластична и по-спокойна.
 3. Преоткрийте козметиката за суха кожа с богата текстура
  Кажете довиждане на гела и се обърнете към кремовете с по-богата субстанция, защото сега кожата ви се нуждае от тях и лесно ще ги абсорбира, тъй като е изложена на влиянието на неблагоприятните за нея дъжд и вятър.
 4. Фокусирайте се върху областта на очния контур
  За голямо съжаление релаксиращата лятна ваканция си е отишла и това ще се отрази най-вече на тези от вас, които са податливи на торбички под очите. Време е да се съсредоточите върху тази деликатна област при грижата за вашата кожа и да използвате специална подхранваща маска за суха кожа.
 5. Опитайте нещо ново!
  Знаем, че това няма как да спре носталгията по отиващото си лято, но сме сигурни, че поне малко ще ви разсея. Изпробвайте някои нови продукти от специални серии козметика за суха кожа, както и процедури за разкрасяване и се забавлявайте!

Ако есента и хладното време ви е хванало неподготвени и все още не сте открили подходящите козметични продукти за вашата суха кожа, то разгледайте каталога на Beautyforce.bg на https://beautyforce.bg/тип-кожа/суха-дехидратирана-кожа. В него ще откриете козметика с доказано немско качество, в която безспорно ще се влюбите.

За статията:
Пет съвета за грижа за сухата кожа през есента
Заглавие:
Пет съвета за грижа за сухата кожа през есента
Описание:
Ако есента и хладното време ви е хванало неподготвени и все още не сте открили подходящите козметични продукти за вашата суха кожа, ето нашите съвети.
Автор:
Издател:
RozovaDolina.Net
Лого: