Тоалети, изработени от леко жарсе.  Меки и ефирни комбинации от плетива за лятото. Всички тези дрехи са практични, красиви и не се нуждаят от специални грижи. Ако искате и вие да се потопите в света на мекия плюш, научете сега какво да избирате и как да съчетавате.

В разгара на лятото е по-добре да се използват по-фини плетива. Тези материали са хигроскопични, въздухът преминава по-добре през тях. Съществува разнообразие от модели, което дава възможност на жените от всички възрасти и с различна физика да изглеждат по-модерните и съвременни.

Дамите често обичат да украсяват с цветя тоалетите си. Ето, защо дизайнерите предлагат на нежния пол огромен избор на флорални щампи.

В колекцията има голямо разнообразие от флорални мотиви, големи рози и буйни божури. Всички те веднага привлича погледите – http://fashioncolors.eu/dreha/damski-drehi/дамски-безръкавен-топ-от-памук-на-кафя.

Те са нежни и скромни пролетни; необичайни и класически флорални мотиви, които създават лятно настроение.

Изделията дрехи  от морската колекция създават романтично настроение. Морските елементи в тях са много актуални през последните няколко сезона.

Дрехи от деликатен памук – създават усещане за уют и комфорт. Модерните форми позволяват да използвате костюма не само като домашни дрехи. С тях може да отидете на разходка, да отидете на плаж, да карате колело, да играете волейбол или тенис.

За активните млади хора, се предлагат динамичен деним и каубойски мотиви. Неутралното синьо е винаги модерно в лятото. Когато е в съчетание с удобни кройка може да се използва и за домашна или ежедневна дреха. Когато това е жарсе не ограничава движението и перфектно подчертава достойнствата на фигурата.

Ако искате да добавите имиджа на женственост, изберете “момичешки” цветове: розово, небесно синьо, слънчево жълто, зелено, виолетово.

Подрастващите момичета са особено трогателни и беззащитни в меки домашни костюми, наподобяващи детски пижами. Тези облекла са чудесни за всички онези, които обичат плюшени мечета, пухкави котета или играчки овце. У дома, всяка дама може да си позволи по-уютни дрехи.

За статията:
Плетени, плюшени или пухени дрехи
Заглавие:
Плетени, плюшени или пухени дрехи
Описание:
Ако искате и вие да се потопите в света на мекия плюш, научете сега какво да избирате и как да съчетавате. У дома, всяка дама може да си позволи по-уютни дрехи.
Автор:
Издател:
RozovaDolina.Net
Лого: