Винаги е по-добре да имаме повече пространство и светлина в дома си. Ако вашето жилище ви дава възможност да монтирате двукрила интериорна врата, то аз горещо ви го препоръчвам. Това ще ви създаде чувството за простор и улеснение при преместване на мебели с по-големи габарити, а помещението ще бъде изпълнено със светлина.

Визията на порталните врати с остъкление е изключително приятна за окото. Иновативните разчупени дизайни на двадесет и първи век, дават едно огромно разнообразие да развиете вашето въображение и да направите нестандартни съчетания. Избирайки от изящните модели, изработени с вкус, като краен вариант ще получите интересна симетрична фигура, изобразяваща лебед, листенца на красиво цвете, слънце и така нататък. Нужно е само малко повече фантазия!

Спрямо цветовата гама отново няма ограничения. Дори, напротив. Палитрата е богата на модерни нюанси като например: перла, бреза, златен дъб, сив кестен и венге.

Самият материал, използван за направата на тези врати е HDF – това е най-издръжливият материал, употребяван за изработката на врати. Покритието също е устойчиво. За него е използван полипропиленов ламинат, който не позволява надраскване по повърхността на вашата нова интериорна врата. Във вътрешността на крилото намираме рамка от масив и още HDF за допълнително оребрение. Касите при тези модели са регулируеми и красиво обличат целия зид с прави плаващи первази за от двете страни.

За още по-голямо удобство, е добре да поставите тези две прекрасни дизайнерски врати на плъзгащ механизъм. Той може да бъде облечен с HDF дължини в същия цвят като вратата, така че визията да бъде напълно завършена. Ако все пак не харесвате този вариант, а желаете вратите да бъдат монтирани по стандартния начин, може да изберете между това дали и двете крила да се отварят или едното да бъде фиксирано и да се ползват двете само при необходимост.

Порталните интериорни врати са едно много сполучливо изобретение, донасящо повече красота, уют, светлина, разнообразие и уникалност в дома ви. Убедена съм, че ще ви бъдат от полза.

За статията:
Портални интериорни врати - предимства
Заглавие:
Портални интериорни врати - предимства
Описание:
Винаги е по-добре да имаме повече пространство и светлина в дома си. Ако вашето жилище ви дава възможност да монтирате двукрила интериорна врата..
Автор:
Издател:
RozovaDolina.Net
Лого: