Няма значение, дали вие сте една от представителките на тази група от обществото или сте виждали, познавате или имате клиенти от този размер, но това не означава, че те трябва да имат един елементарен проблем – размера на дрехите!

Ако продавате дрехи, колко често ви се случва по-закръглена жена да влезе във вашия магазин и да ви попита „имате ли размер XXXL” и вие да отговорите – не, нямаме дрехи за макси дами въпреки, че ако и продадете този модел, ще си направите солидна печалба? Доста често нали…

Това се случва и при самите клиенти, когато те са с наднормено тегло. Хората отстрани им се присмиват, но те не осъзнават тяхната болка и тъга! Невинаги всичко е от преяждане и седене на едно място с чипс и кола. Понякога има и здравословни проблеми.

Много от вас биха си казали, че има магазини за такива жени. Прави сте, но до колко? Те предлагат дрехи в големи размери, но що за мода е това? В много от случаите хората просто нищо не си харесват от там, защото явно дизайнерите са ги правили колкото да кажат, че те са за големи хора, нищо повече. Нито могат да ви допаднат като вид, като кройка и изобщо като каквото и да било. В най-честият случай, хората просто влизат в подобен магазин, понеже това е техният последен шанс.

Не винаги обаче модните компании са виновни. В много голям процент от производителите, те правят дрехи за макси дами, но това че самите магазини не ги купуват, е друг въпрос. Което е много жалко. Защо да не вземете няколко бройки, не за всеки един продукт, които имате, поне няколко бройки, може да не ги продадете веднага, но определено ще се продадат.

Много от родните продавачи си казват „Кой знае кога ще го продам това“. Ще се продаде, но по-добре ли е да дойде една макси дама, да си намери каквото желае и да няма размер или е по-добре да имате размер от тази стока, стоял няколко месеца, но в крайна сметка продаден? Естествено, че вторият случай.

Хубавото обаче е, че вече в голяма част от подобните случки има едно елементарно решение – Интернет. Там една макси дама може да намери абсолютно всяка дреха, която пожелае в подходящ за нея размер. Вярно, ще почака малко с доставката, може да плати малко отгоре заради продукта от този магазин, но все пак ще я получи. Пък и ако сметнете разходите да отидеш до магазин или да тръгнеш да обикаляш целият град, без значение дали е с размерите на София или Добрич, винаги ще е по-бързо, лесно и полезно да го направиш от компютъра. Достатъчно сайтове предлагат продукти за макси дами, дори може да намерите и онлайн версия на магазина за макси дами до вас. Защо не? Както вече ви споменахме, единственият проблем при онлайн шопинга, би било забавянето на стоката (не е като да я вземеш от рафта) и може би, само може би, по-високата цена.

Ако и вие сте изпадали в подобно положение, магазините нямат размерите за вас или ваша приятелка, определено трябва да се насочите към онлайн магазина Zadrehite.com. Гарантирано ще намерите дрехи за някоя прелестна макси дама.