Ако сте на път към важна стъпка във вашия живот, ако се интересувате от успешни запознанства, то предлагаме ви някои съвети…

10 съвета за успешна връзка

1. Облечете се добре

Независимо дали сте момиче или момче, дали сте жена или мъж, първото мнение се прави на база облеклото. Старите хора са казали: „По дрехите посрещат, по акъла изпращат“. Така че, не забравяйте да се обличате добре за случая.

2. Доброто излъчване

Ако сте момче – обръснете се. Ако сте момиче – гримирайте се, но не прекалено, а само загадъчно и подчертаващо фините и красиви линии на лицето ви.  Ако не сте обръснат, момичето може да предположи, че сте мързелив и скучен. Ако сте прекалили с грима, момчето може да си извади погрешна представа за вас на лека жена или нещо друго.

3. Уверете се, че миришете хубаво

Мирисът може да бъде като покана или като категоричен отказ. Това важи, както за момче, така и за момиче. Така че, уверете се, че на първо място устата ви не мирише, и на второ място – тялото ви мирише приятно. Можете да използвате дезодорант или аромат, както и не забравяйте, че такъв аромат не трябва да бъде твърде силен.

4. Усмивката

Усмихнатото лице работи почти навсякъде и когато става въпрос за запознанства, то очевидно помага в изграждане на връзка. Носете усмивка толкова често, колкото е възможно. Когато се усмихвате, правите ситуацията приятелска, а това облекчава напрежението. Не забравяйте да се усмихвате по време на деня.

5. Бъдете интересни

Интересно може да е всичко, което ви кара да сте щастливи. Споделете с човека, когото харесвате. Това може да е вашето хоби, интересни неща, въпроси, които винаги са ви вълнували и пр.

6. Погледни в очите

Това е един много важен жест, който може да остави траен отпечатък върху отсрещната страна. Трябва да се покажете искрени и внимателни като най-добрият начин да направите това е, като продължите да търсите в очите на отсрещната страна. Правете това, докато говорите и също, когато той или тя отговаря на вас. Това ще помогне за изграждането на добър разговор и също ще направи по-романтична обстановката.

7. Чувство за хумор

Споделянето на шега или две със сигурност ще помогне в запознанствата. Не е нужно да се правите на свръх остроумни и на прекалено шумни. Достатъчно е малко шеги и хумор и всичко ще е по-приятно.

8. Плащане на сметката

Въпреки че това се счита за нормално момчето да плати сметката, то това не означава, че ако сте момиче, просто трябва да седите на масата безучастно. Докато пристигне сметката, покажете интерес да я видите и дори предложете да си я разделите.

9. Бъдете естествени

Това е една от най-важните черти, която се харесва и на двата пола. В крайна сметка, всеки има нужда от партньор, който е реален и ако се представят такъв, какъвто е, то двойката ще се чувства добре и по-комфортно заедно на по-късен етап от връзката.

10. Да целуне или не?

Много оспорвана е темата за и против целувка на първа среща. Работата е там, че ако има химия и тя работи между двама ви, тогава нещата ще си следват естествения ход и целувката може да се случи по естествен път. Ако това обаче липсва на първа среща, не е задължително веднага да зачерквате този човек. Може като се поопознаете да се появи искрата, която да ви запали. Не насилвайте нещата! Ако е писано ще се случат от само себе си.