Искате ли да промените интериора и от отегчен вид да му предадете нещо интересно и впечатляващо? Вие знаете откъде да започнете? Ние предлагаме готови интериорни решения, които трябва да се вземат под внимание.

Господарката на къщата – за да се развие, проектира, производство и продажба на необичайни мебели, трябва да вложите малко въображение. През повечето време домакинята прекарва време в създаване и подобряване на тези малки детайли, които гарантират, че всеки продукт не само изглежда страхотно, но също така се превръща в най-удобния и функционален. Това е принцип, да се поддържа собствения дом в безупречен вид. Ако и вие правите големите реформи сега, за почистване, извозване и хамалски услуги наемете фирма.

Когато стигнете работа по новия интериор, много неща се променят. Най-интересните и универсални идеи, могат лесно да бъдат преведени и във вашите терени. Ето как да стане това:

За да се изгради празна стена в хола, може да съберете картини и плакати в един цвят: черен, оранжев и цвят ръжда.

Неутралните цветове са подходящи за големи обекти, като например диван в хола. Ако присъстват в изключително ярък акцент стол, тапициран с ярък плат и графичен модел ще се създаде артистичност.

Чифт евтини холни маси също могат да стоят по-различно. Те може да са точното допълнение към автентична обстановка и да са много стилни.

Таванът е боядисан в натурално бледо сиво. Така ще изглежда много по-интересно, отколкото традиционното бяло. И в този случай, малко сиво, визуално създава стая с деликатни цветове и комбинира на оттенък по стените.

Римски щори в хола в сиво-синьо и бежов нюанс се използват като силен финал.

Огледалните вратички на шкафчетата. Те може да са украсени с пластмасови панели, които създават много елегантен и декоративен ефект.

За да се направи пода в кухнята, могат да се изберат готови шаблони. Подобен дизайн е много по-евтин, отколкото керамични плочи, но не по-малко впечатляващ. Допълнително предимство е и фактът, че ако искате пода лесно може да е пребоядисан в различни цветове.

Естествени декоративни елементи, като например щори от бамбук или плетени седалки за столове, добавят топлина. Това може да помогне и да създаде уютна трапезария.

Красива плетена кошница е добро решение за съхранение на открито. В нея могат да бъдат сгънати салфетки, фолио, найлон и кухненски текстил, за еднократна употреба.

Интериорът добавя няколко ярки акценти, които привличат вниманието в сочни оранжеви оттенъци, светли кръгове и други съдове.

Може да добавите още:

Мъхест раиран килим, който да служи за удобна мека постелка и място за игра на децата. Такъв е обединяващ елемент на пространството.

Свежата жълта боя може да контрастира с останалата част от пространството на дома, декорирана в нюанси на сиво.

Тесни рафтове за снимки, които да са на комуникативно място за детски рисунки, книги и всичко от най-скъпите и необходими вещи. Те не бива да отнемат от свободното пространство на помещението.

И като финал прибавете стилни завеси. Те ще очароват минувачите отвън и ще създадат завършен дизайн на горния край. Нощни шкафчета, изработени от бамбук може грациозно да бъдат допълнение към украсата с възглавници в етнически мотиви.

Ако тези идеи са отключили и вашето въображение, може да видите и коя фирма за извозване на всичко от дома ще е от полза.