Всяка себеуважаваща се фирма трябва да блесне пред своите партньори първо от вратата. Тя казва на клиента защо трябва да ползва услугата, която му се предлага. Всички добри мениджъри са наясно с влиянието на рекламата върху клиента.

Добрите практики, относно вратите в бизнеса:

Много често търговците имат клиенти, на които, от своя страна, дейността е също да печелят свои. Някои от тях откриват за пръв път офис, други са успели да се развият и да наемат или закупят по-голямо работно място, трети се справят толкова добре, че са при нас за кратко със своите дизайнери, избирайки новия си имидж.

Важно е да знаем как влияят входните и интериорните врати на хората, с които ще работим и как да направим избора си за тях, ако не разполагаме с компетентен близък консултант под ръка.

Много е важно какво ще се опитате да подскажете на клиента, къде искате да го поканите да влезе.

Много от собствениците на големи бизнес центрове предпочитат да не акцентират толкова, като натрапват директно  бранда на вратата. Те могат да си го позволят, тъй като името на компанията е на върха на сградата, да речем. Но пък намират начин да изкажат постиженията и новаторството си избирайки архитектурно приложение за разчупване на сградата. Пример са така наречените извити плъзгащи врати.

Дали сте студио за татуировки или сте малко магазинче за цветя, вратата трябва да дава възможност на клиентите да разберат посланието, което искате да им изпратите.

Да не забравяме информационните табели за врати на кабинети.
Адвокат…? Клиентите трябва да са наясно къде се намирате, а е нелепо преуспяващ адвокат да си сложи страхотна табела с името и информация на каква да е врата.

Коя кантора бихте избрали?

Това прави впечатление на вашите клиенти, определя дори и цените. А те са много важни за нашия джоб!
А на Вас, приятели от бизнеса, какъвто и да е той, желаем успех и подберете точните врати и послание. Те са основна част от входа към доброто партньорство.
Инвестирайте във вратите и имиджа си за да Ви се отплатят впоследствие.

За статията:
Вратите и приложението им в бизнеса
Заглавие:
Вратите и приложението им в бизнеса
Описание:
Всяка себеуважаваща се фирма трябва да блесне пред своите партньори първо от вратата. Добрите практики, относно вратите в бизнеса.
Автор:
Издател:
RozovaDolina.Net
Лого: