Кога е време да смените вашата блиндирана входна врата?!

Едва ли това е един от често задаваните въпроси в натовареното ви ежедневие, но когато ключът ви се счупи в патрона, дръжката остане в ръцете ви, в момента в който влизате в дома си или пантите вече не са това, което бяха – ето това е времето за смяна. Разнообразието от предлаганите модели на пазара е толкова голямо, че може дори и да ви подтикне да смените и интериорните си врати. Не е приятен и момента, в който амортизацията на входната ви врата е достигнала до ниво “ветрове и снегове” в дома ви. Разбира се гледаме на нещата от комичната им страна, а ето и няколко сериозни фактора, които ще ви покажат, че е време да подмените овехтялата си блиндирана входна врата.

1. Скърцането на панти – Звукът, който ежедневно дразни при отваряне на вратата, не винаги се решава със смазването на пантите със специални спрейове и капки. Заменянето им като обков също не е вариант, тъй като може би, би било безмислено да замените само тях. Ако вече крилото е увиснало и опира в пода – тогава е дошло време да замените цялата врата.

2. Повърхността е нарушена – Вместо да търсите вариант да поправите врата с боя, спрей или ново фолио, което би ви отнело огромна част от времето ви, ще е по-лесно ако сложите чисто нова и не наранена врата.

3. Трудно се заключва и отключва

4. Сигурността, вече не е толкова сигурна  – Ако вратата ви е стара, лека и с една заключваща система, защо да не преминете на следващо ниво. На пазара вече се предлагат блиндирани врати с 2 или 3 заключващи системи, както и в комбинация с аларми.

5. Неприветлива е – Вратите с годините изменят цвета и структурата си и тяхната амортизация започва да личи все повече.

Ако някой или повече от тези фактори са налице, явно е време е да подновите визитката на вашия дом и да смените старата си блиндирана входна врата с нова такава.

За статията:
5 признака за смяна на входната врата
Заглавие:
5 признака за смяна на входната врата
Описание:
Кога е време да смените вашата блиндирана входна врата?! 5 признака, че е време да подмениш блиндираната си врата.
Автор:
Издател:
RozovaDolina.Net
Лого: