Тази пролет не ни донесе високи температури. Вместо това всеки ден се намираме пред голяма дилема – какво да облечем, за да се чувстваме удобно и комфортно при всяка ситуация. Колебанията на температурите правят дамските горнища най-добрите ни приятели. Пролетните сутрини могат да са наистина смразяващи, по-късно през деня може да стане топло или да ни изненада дъжд. Температурите падат отново до неузнаваемост във вечерните часове.

Дамските горнища могат да се превърнат в онази сърцевина, от която имаме нужда в тоалетите си в междинните сезони или по време на пътуване. Дрехи като дамските горнища позволяват да се изгради ауфит от няколко слоя. Освен това, могат лесно да се използват различни аксесоари. Дамите могат да използват пълната гама от обувки, в зависимост от впечатлението, което искат да направят. За чантите важи същото правило. Дамските горнища са страхотно допълнение за повечето тоалети от ежедневната гама.  

Видове дамски горнища

На пазара се предлагат много различни видове дамски горнища, както офлайн, така и в онлайн магазини като elza.bg. На първо място взискателните дами могат да избират между наистина много цветове. Предлагат се дамски горнища, които са едноцветни. Те са страхотни за придаване на допълнителен слой без акцент. Тук всяка жена може да избере различни цветове, като например по-неутрални тонове. Подобен вид дамски горнища присъстват във всеки гардероб. Жените, които си падат по цветната визия, могат да изберат дамски горнища в по-ярки цветове. Това е вариант за тоалет, който ще придаде настроение през зимата и ще ви въведе лесно в пролетния преход.

Жените имат голям избор и по отношение на модела на дамските горнища. Те трябва да изберат онова, което най-много им харесва. На пазара могат да се намерят дамски горнища с качулка и без цип. Това са класическите модели, които идват от университетските спортисти в САЩ. С времето дамските горнища са станали много по-стилизирани и красиви. Този вариант е по-подходящ за дамските горнища, подбрани за зимата. Свалянето им е по трудно, затова те трябва да се използват, като слой от тоалета, който не се маха. Често тези дамски горнища разполагат и с качулка, която може да придаде акцент, но е и много удобна за дъждовните дни.

Дамските горнища с цип или копчета са много полезна дреха за топлите пролетни месеци. Дамите, които почувстват студа, могат веднага да облекат горнището върху топа си. В случай, че времето продължава да се разваля, лесно може да се добави кожено яке.

Дамските горнища без качулка и цип са последния писък на модата. Всички ги видяхме на модния подиум, съчетани с поли от кожа или деним дънки, или панталони с ръб. Често тези дамски горнища имат невероятна щампа в предната си част. Това е вариант, който може да се използва за дъждовните дни на пролетта и есента. Този вид дамски горнища представляват интересна еклектика от висша и стрийт мода. Дамите, които обичат да са в крак с модните тенденции, вероятно имат не една такива блуза в гардероба си.  

Съчетаване

По отношение на горните дрехи, идеите за съчетаване на дамските горнища са неизброими. Дамите, които си падат по кожени панталони, могат да изберат чифт боти и дамски горнища с щампа. За горна дреха, могат да изберат дънково или кожено яке.

Тоалетът с този вид дамски горнища може да бъде перфектно допълнен с ярък лак за нокти или няколко красиви пръстена.