Днес обувките са част от ежедневието. Те крият много. Много хора казват „По обувките ще го познаеш”  или с други думи – от вида на обувките може да се определи каква личност сте.

Пример: Изисканите обувки предразполагат към делови тип хора, които са сериозни и амбициозни.

Сандалите и отворените дамски обувки пък предразполагат към по-открити „душици”.

А Вие имате ли си любими обувки? Обувки с които привличате гаджетата?

Сигурни сме, че всеки си има любими „късметлийски” обувки. Нека погледнем по-глобално на нещата.

Обувки носим 60 % от ежедневието. Хубавите неща се случват когато не си седим вкъщи! Обикновено, когато се случи нещо хубаво, то ние носим обувки. Когато срещнем любимия човек, често помним цял живот с какви обувки сме били обути на самата първа среща.

Смело можем да заявим, че обувките днес са повече от необходимост. Те са страст, любов, неразделна част от нас самите.

Интересно е, че през 2013 година все повече мъже „заобичват” обувките си. Също като при дамите, мъжете когато сключат успешна сделка, дълго време помнят обувките, с които са били обути по време на самата сделка. Дали от суета, дали от щастие и радост за мига, това е факт.

Мацките с висок ток са тип мацки, които обичат да са в центъра на вниманието. Докато тези, на платформа са по-земните и добронамерени дами, обичащи да се наслаждават на хубавото вино, шоколада и хубавите моменти.

Жените обичащи ботуши са егоцентрични и трудно доверчиви. Обикновено са единаци и жени справящи се сами с живота.

А падате ли си по кецове? Напоследък много жени носят кецове. Ако сте от този вид мацки, то определено не се  впечатлявате от глупостите на околността, а сте готини, забавни и  знаете как да се насладите на живота.

В няколко думи успяхме да поговорим за любимите обувки. Надяваме се, че Ви е било приятно за четене…

Изберете своите обувки от тук.