Колежанското образование ни подготвя за университета по един страхотен начин. Днес в България съществуват десетки колежи предлагащи специализация на средното и продължение към бакалавърска степен. Най-добрите практики идват от това, че колежаните учат усилено теория и практика, които ги въвеждат в един друг начин на живот изпъстрен от дисциплина и отговорности.

Вие може да започнете обучение в колеж по туризъм „Св. Ариадна“ или да погледнете към някоя от другите специалности като компютърни мрежи и технологии, уеб дизайн, анимация, мода, администрация и предприемачество. Добрите хрумвания са най-различни, така че всичко зависи от това на къде се насочвате.

Завършвайки колежа вие сте специалист в областта си и много бързо може да се ориентирате към бакалавърските ни програми със съдействието на уважаемия Нов български университет.
Света Ариадна е един от най-бързо развитите колежи в страната и всеки, който се е запознал с нас от близо знае какви са способностите ни.

Отдел от качествени преподаватели, съвременна техника, перспективни студенти и динамичност са само част от нещата, които ще получите ако следвате при нас. Ако сте упорити и имате желание то при всички случаи ще научите нови и по-важното полезни неща, които ще ви помогнат при реализация на бъдещата ви професионална кариера.

Относно таксите и начините за кандидатстване в колеж по туризъм „Св. Ариадна“ можете да разгледате уебсайта ни, който предлага пълна информация за студентите. При положение, че остане нещо неясно посетете ни на място или използвайте телефоните за контакт с екипа ни.

Искаме да дадем образование на бъдещето поколение и няма да се спрем пред нищо, докато не реализираме целите си. Създадохме специални групи изучаващи модерни и по-важното печеливши специалности, които да ви помогнат в живота. Колеж „Св. Ариадна“ приема студенти от цялата страна, така че не се колебайте да ни потърсите при желание. В края на публикацията искаме да ви пожелаем успех в обучението и смело напред!