Детайлинга на вашия автомобил на всеки шест до дванадесет месеца може да ви помогне да сте сигурни, че ще остане в безупречно състояние. Въпреки че повечето хора обръщат внимание на миенето на колите си, те не осъзнават важността на услугата за детайлинг на автомобила.

1. Редовният детайлинг поддържат състоянието на вашата боя

Вашият автомобил започва с прозрачен горен слой върху основния цвят на боята. С течение на времето този горен слой започва да избледнява поради излагане на различни елементи на околната среда като слънчева светлина, дъжд, прах, отломки и т.н. Когато се прилага обикновен восък с течение на времето, той може да намали всички драскотини, които могат да се появят, и да възстанови това ново- блясък на автомобила. Ще добавите и защитна бариера, за да предотвратите допълнителни щети всеки път, когато правите кола маска.

2. Автоматичният детайлинг позволява на вашия двигател да работи по-хладно

Автоматичният детайлинг позволяват на вашия автомобил да работи по-добре – не само да изглежда по-добре. Редовното почистване на детайлите помага за почистване на целия прах и мръсотия, както и за проверка на всички течове, които може да имате. Поддържането на всички тези аспекти под контрол ще позволи на вашия двигател да остане хладен и да работи най-ефективно.

3. Автоматичният детайлинг увеличава стойността при препродажба на вашия автомобил

Ако търсите да извлечете максимума от парите си, уверете се, че колата ви е подробна редовно. Детайлинга ви помагат да спечелите повече пари за вашия автомобил, когато отидете на препродажба. Професионалните търговци на автомобили познават предпочитанията на клиентите и могат да ви помогнат да поддържате колата си в безупречно състояние. Когато отидете да го пуснете на пазара, той ще изглежда по-добре от всякога.

4. Интериорният детайлинг подобряват външния вид на автомобила

Точно както има миризма на нова кола, има и нов външен вид на колата. Блясъкът вероятно се дължи на този прозрачен горен слой, който прави колата ви да изглежда свежа и чиста. С течение на времето вашият автомобил губи това и в резултат на това губи своята външна привлекателност. Детайлинга помага да възстановите оригиналния външен вид на вашия автомобил чрез премахване на прах, мръсотия, драскотини, миризми и всяко друго ежедневно износване.

5. Услугите удължават живота на вашия автомобил

Когато автомобилът ви е детайлизиран, процесът помага за премахване на замърсяванията, които увреждат кожата, винила, хрома и боята на вашия автомобил. Обръщайки специално внимание на тези зони, преди те да развият реално износване, ще помогнете на колата си да се амортизира с по-ниска скорост.

6. Спестява Ви пари

Когато редовно правите детайлинг на колата си, в крайна сметка спестявате пари в дългосрочен план. С удължен живот на вашия автомобил и сведен до минимум броя на ремонтите, ще плащате по-малко за такси за поддръжка като цяло.

Полиране

Една част от процеса на детайлинг на автомобила е полирането. Това е особено полезно за автомобили, които имат много драскотини или ръжда. Автомобилният лак се използва преди нанасяне на восъчен слой за отстраняване на мазнини, мръсотия, ожулвания и драскотини, които не могат да бъдат отстранени при измиване.

Запечатване

Уплътнението помага да придадете лъскав блясък на вашия автомобил. Восъкът може да се използва, за да завършите колата си и да я върнете в почти ново състояние.

За статията:
Детайлинг на вашият автомобил
Заглавие:
Детайлинг на вашият автомобил
Описание:
Детайлинга на вашия автомобил на всеки шест до дванадесет месеца може да ви помогне да сте сигурни, че ще остане в безупречно състояние.
Автор:
Издател:
RozovaDolina.Net
Лого: