Посещение на магазин за одеяла ще доведе до изобилие на избор. Освен характерните възглавници, одеяла, юргани има и други полезни неща за дома. Но именно поради това разнообразие понякога е така трудно да се избере един наистина качествен и функционален продукт. Не всички жени знаят как е най-добре да се избере одеяло, за да бъде удобно и човек да си почине.

Как да изберем завивка

В магазините има широка гама от продукти, пълни с пера от кокоши, гъши пух. Този пълнител прави одеялата достатъчно топли и приятни на докосване. Изкуственият пух не абсорбира влагата. Но пълнители с патешки и гъши пера притежават добра способност за попиване на влага. Много е важно да се обърне внимание на материала, използван в завивки и одеяла, защото някои материи имат способността да размножават всички видове микроорганизми. Това е важно да се вземе под внимание, защото болестта може да се влоши.

Ако не страдате от проблеми с алергии, но сте решили да купите юрган, тогава обърнете внимание на неговата структура. Обърнете внимание и на защитата на матраци хепи дриймс . Оптималното съдържание на пера в одеялото определя неговата цена. За да не забележите скоро след покупката дискомфорт, то обърнете внимание и на характеристиките за грижа и почистване.

Правилната грижа за юрган с пера от гъши пух е да се пере при по-малко от 60 градуса. И ако все пак забележите, че в някои места пухът е на топка, не приемайте това за 100% загубена работата. Може да опитате да разглобите с ръцете. Ако е възможно, най-малко веднъж на 30-дневен срок, одеялото трябва да се проветрява. За целта изнасяйте извън помещенията, най-добре е на балкон. Това ще предотврати образуването на неприятна миризма.

Одеяло с вълна от камила – как да изберем

Ако решите да купите одеяло с камилска вълна, следните съвети ще ви помогнат да не се бърка с възможност за избор:

  • Проверете опаковката на продукта и се опитайте да разберете как да се грижите за такива продукти.
  • Обърнете внимание на ръба на одеялото. Шевовете там, трябва да бъдат зашити, трайно.

Спалнята е място, където можем да се отпуснете в края на работния ден и да прекарвате време с близките. Ето защо е важно да се създаде подходяща атмосфера за покой. В нея трябва да е тихо и да има благоприятна среда за почивка и сън. Как да се организира спалнята и да донесе само положителни емоции? Нека разгледаме популярни стилове и идеи за оформяне на домашните помещения.

За зимата се препоръчват одеяла и юргани с естествена вълна. Те са хубави неща, които образува суха топлина, много удобна места за сън и почивки. Заслужава да се отбележи, че качеството на вълна от камила в одеяло е доста скъпо удоволствие. Продукти, в които има процент синтетичен материал са малко по-достъпни. Ако искате да се проверите за качеството на избрания продукт, то върху етикета трябва да има упътване. По него индивидуално може да се ориентирате, както за използваните материали, така и за грижата. Модел одеяло Malta White, може да видите тук: http://sleepshop.bg/Malta-White_7214.

Между другото, ако искате да си купите малко нещо за всички сезони, вземете този, който включва комплекс “зима-лято”. Днес, ние говорихме за това как да изберем пълнител за одеяло. Всичко много зависи от личните предпочитания на всеки. Затова изберете одеяло въз основа на желания. Успех и приятно пазаруване!