Бебетата прекарват сравнително кратко време в колички, което прави този период толкова специален. Вие искате да сте сигурни, че количката ще бъде здрава до края на този период. Но, ако постоянно сте под напрежение, че може да се повреди някоя част – колела или нещо друго, ние отказваме да позволим това да се случи.

Избор на бебешка количка

Следвайте тези съвети, като пазарувате, и със сигурност ще намерите най-подходящата бебешка количка.

Вземете количка за тест драйв при пълно натоварване

Младите родители не мислят колко трябва да е маневрена количката и затова правят грешки. Трябва много внимателно да се оглежда количката преди да се пристъпи към пазаруване. Няма значение от марката, колкото от здравината на количката. Затова при самия оглед първо трябва вие да седнете, но внимателно да не я счупените още в магазина, и ако ви издържи за около минута –  две, значи това е вашата количка.

Проверете колко лесно се сгъва с една ръка

Това е втория по важност тест, особено ако ще я возите в кола, тя трябва бързо и лесно да се сгъва и разгъва с една ръка.

Помислете кой тип детска количка е най-подходяща за вашия начин на живот

Ако искате да возите детето си в не много голяма детска количка или в ретро количка, или искате да инвестирате в модерна количка, тогава по-добре попитайте вашата половинка каква да бъде тя.

Пътни системи: Тези колички обикновено се продават заедно с бебешки седалки за кола, които могат да щракнат на рамката. До двадесет години тези колички ще бъдат от първа необходимост за всяко семейство с бебе или по-голямо дете. Нещо повече, пътните системи ще направят така че вниманието на детето ще бъде задържано за по-голям период от време, така че пътуването ще бъде спокойни.

Колички рамки: За същите причини описани по горе важат и този вид детски колички, но те са предназначени за по-кратки пътешествия, но пък са по-евтини от пътните системи.

От къде да купя бебешка количка онлайн?

Разбира се от детски онлайн магазин ГУГА. При нас ще намерите голямо разнообразие от колички, столчета за кола, тротинетки, колела, играчки и много други неща за Вашето дете.