Техните ежедневни дамски чанти не са част от проблема

До голяма степен, грижата на една жена за външния и вид цели да привлече вниманието на противоположния пол. Добре подбраните дрехи, аксесоари, обувки, официални или ежедневни дамски чанти увеличават шансовете на тази, която ги носи да се сдобие с приятел. Но това е само началото. Какви други качества търсят мъжете в своята приятелка? И какво би ги накарало да я напуснат?

Нека видим какво показват статистическите проучвания…

Както мъжете, така и жените биват отблъсквани от „разхвърляност“ и „нечистоплътност“, „мързел“ и „прекалена нужда от внимание“.

Проучване на Университетита в Бъфало, Калифорнийският Лутерански университет и Тексаският Университет в Остин, разкрива, че мъжете не обичат да се срещат с жени, които са по-умни от тях, които имат „слаба сексуалност“ и „говорят прекалено много“. С други думи, мъжете искат жени, които да са по-глупави от тях и или да правят секс или да мълчат. За жените, това откритие, макар и не дотам изненадващо, е доста подтискащо.

Нежният пол отвръща на удара като посочва качествата у един мъж, които биха ги отблъснали – „липса на чувство за хумор“, „лош секс“ и „комплекси“.

Така че спокойно можем да допуснем, че мъжете които са участвали в проучването и описват бившите си приятелки като бъбриви, многознайни пуританки са просто комплексари без чувство за хумор и ужасни в леглото.

Сигурни сме обаче, че има и много други мъже, за които си струва да поддържате външния си вид всеки ден. А и това не е единствената причина да искате да сте красива – жените обичат естетиката по принцип, а и светът определено се нуждае от нея. Разгледайте каталога на онлайн магазин GlazyShop, за да изберете тази от нашите ежедневни дамски чанти, която идеално ще допълни тоалета Ви.