Днес е много трудно да бъдеш родител. И това е така, не само защото съвременните условия изискват да се полагат много повече грижи при отглеждането на едно дете, а и защото у нас най-важните неща са винаги в недостиг. Едно от най-необходимите неща в един модерен свят, в който и двамата родители работят е детската градина, която в последните години се превърна в привилегия за отбран кръг от деца, а не достъпно място за всички родни малчугани.

Този проблем съществува отдавна и битува най-вече в столицата ни. Проблемът с недостига на свободни места в детските градини в София не може да бъде решен адекватно години наред и единственото спасение за хиляди млади семейства с малки деца са малкото на брой и значително по-скъпи частни детски градини.

Въпреки по-високите такси и ограничен брой свободни места, частните детски градини предлагат условия, които общинските заведения не могат да си позволят, а това е предимство, което не трябва да бъде пренебрегвано.

Една от най-модерните и предлагаща чудесни условия частна детска градина в София е Палави крачета, която полага грижи за децата в тих и спокоен район, извън натоварения трафик и замърсен въздух на централната част и кварталите на столицата. Тя се намира в кв. Бояна и е изградена с много грижи и любов, така че да създаде у родителите абсолютната увереност, че децата им получават най-добрите грижи и обучение.

Градината е съобразила условията, които предлага с всички изисквания на съответните институции, като дори е добавила много полезни за децата занимания, които превръщат ежедневното ходене на детска градина в празник за тях и спокойствие за техните родители.

Добрата и модерна база, наред с усъвършенстваната учебна програма и извънкласна дейност, предлагани в тази градина я превръщат в мечта за всички родители, които биха желали за техните деца да се грижат именно на това място, точно тези, внимателно подбирани педагози и възпитатели.