Опция за всеки бодибилдър или силов атлет, и интензивно трениращи хора да преодолеят застоя и да почувстват прилив на постоянна енергия. Доказани с качеството си съставки гарантиращи страхотни резултати. Assault няма алтернатива!

Продуктът на Muscle Pharm Assault от SilaBG.com предлага опция на бодибилдърите и всички силови атлети, да се противопоставят на фактора застой и да изпитат прилив на енергия, издръжливост при тренировки и мускулна сила. Употребявайте продукта преди вашите тренировки или на разделени дози в течение на първия етап от вашите упражнения.

Ефектът от препарата няма да закъснее и скоро вие ще се сдобиете с нужната ви сила и енергичност гарантирано!

Ефективността на продукта Assault

Благодарение на креатиновата формула Con-Crete вие ще почерпите реален източник на енергия. Не познаваме друг продукт, който да съчетава толкова добре този компонент с останалите жизнено необходими за вашите натоварвания съставки.

За контрол върху кръвната захар и обмяната на веществата пък се грижи Astragin, който също присъства в продукта на Muscle Pharm – Assault. Както Astragin, така и Cinnulin се грижат за пълното усвояване на креатина и подобрение на вашето общо състояние преди, по време и след вашите тренировки. По този начин вие ще се радвате на много сила и енергичност.

Продуктът е добър и за изгаряне на подкожните мазнини като двете посочени субстанции гарантират добрите ефекти по това направление. Интересно е да споменем също, че препарата не съдържа диметиламин както във вече демодираните продукти на пазара.

В обобщение

Има сведения, че Assault се приема много добре от трениращите бойни спортове тип бокс, ММА, карате и други подобни. С него вие ще повишите концентрацията и издръжливостта си. Той е един от доказаните продукти не само в България, а и извън нея.

Разчитайте на тази качествена пред тренировъчна формула и не след дълго ще пожънете успехи във вид на добри резултати. С увереност можем да кажем, че това е един от най-функционалните препарати предлагани на пазара към днешна дата. Използвайте го!