Парфюмерните критици, експерти и потребители излъчиха най-добрите дамски аромати на годината. Кавалерите определено има за какво да мислят, ако искат да зарадват тези, които обичат.

J’Adore Infinissime

от Dior

Ароматната изненада от известното семейство J’Adore Dior беше наречена от критиците „велика“. J’Adore Infinissime е вълнуващ, пронизителен, сексуален. Чистото звучене на класическата композиция тук е станало по-чувствено благодарение на включената тубероза.

Шарлиз Терон е лицето на J’Adore Infinissime.

Кадифената флорално-кремообразна мелодия на тубероза във върховите нотки се откроява от розов пипер и червен портокал, а в послеуханието има триумфален акорд от сандалово дърво. Ароматът се разгръща красиво по кожата и оставя разкошен шлейф като траен спомен.

Coco Mademoiselle L’eau Privée

от Chanel

Coco Mademoiselle е емблематична за Chanel и бестселър на марката. Новата й версия е особена – лека, акварелна и много съкровена. Този парфюм може да се нанася върху кожа, коса, спално бельо.

Кийра Найтли е лицето на новото творение.

„Това е ароматът на нощта, напомнящ за неосезаем воал върху кожата и чаршафите“ – казва парфюмеристът на Chanel Оливие Полж.

Главна роля в композицията играят нотките на жасмин, бял мускус и розови листчета.

Gucci Bloom Profumo di Fiori Eau de Parfum

от Gucci 

Това благоухание е новата звезда във флоралната линия на известната марка. Ароматът е като на разцъфнала тропическа градина – какво друго ви трябва за пълно щастие, независимо от сезона?

Лицето на парфюма е певицата Флоранс Уелс.

Тубероза и хималайски жасмин от сорта „самбак“, съчетани с иланг-иланг, създават магически ефект, сякаш се намирате наистина в райска градина. Сандаловото ухание и коренът на теменужки придават дълбочина, нежност и мекота.

Въобще, новото създание на прочутата марка е красиво въплъщение на свят, в който времето отстъпва пред очарованието и магията.

Des Clous pour une pelure

от Serge Lutens

Съвсем заслужено в тазгодишните топ-класации почти неизменно се включва тази новост на знаменития парфюмерист Serge Lutens. Изумрудните нотки упоително се смесват с възхитителното ухание на портокалови кори, карамфил и индийско орехче.

Чист, ярък, изразителен, новият парфюм звучи красиво по различен начин върху женската и мъжката кожа. А самото име на Серж Лютенс го прави желан подарък.

Good Girl Eau de Parfum Suprême

от тестери Carolina Herrera

Още флаконът вече прави ефектен този подарък – под формата на елегантна обувчица, напомняща за разкошни балове, величествени дворци и прекрасни принцове. А пък ароматното съдържание на „обувката“ е над всякакви похвали.

Супермоделът Карли Клос е лицето на новата изненада от Каролина Херера.

Това ухание е странна, ориенталска интерпретация на прочутия аромат Carolina Herrera. Връхните нотки на горски плодове вмъкват тръпнеща палавост към чувствения съюз на египетски жасмин и тубероза, кумаруната добавя мек, кремообразен тон, а ветиверът създава благороден и едновременно актуален шлейф.

Вижте още на: Testerito.com

За статията:
Най-актуалните парфюми тестери за 2021-ва
Заглавие:
Най-актуалните парфюми тестери за 2021-ва
Описание:
Парфюмерните критици, експерти и потребители излъчиха най-добрите дамски аромати на годината. Кавалерите определено има за какво да мислят, ако искат да зарадват тези, които обичат.
Автор:
Издател:
RozovaDolina.Net
Лого: