Отдавна са отминали дните, когато жените почти не са обръщали никакво внимание на нежеланото окосмяване по тялото си. В наши дни гладката и чиста кожа прави жените не само по-привлекателни, но и действа като сигнал към околните за тяхната чистоплътност и старание в грижата за външния вид. Разбира се, борбата срещу прекомерно окосмяване по тялото често коства много време, усилия и пари. Мехлеми, кремове, горещ восък, ножчета за бръснене, депилатори… Списъкът просто е безкраен.

Но резултатите от тези методи често не са много приятни – изгаряния, болки, а неприятните косми, въпреки всички усилия, изчезват само за известно време. После се появяват отново и порочният кръг се завърта. Вече съществува един напълно различен метод за отстраняване на нежеланото окосмяване – иновативна лазерна  епилация Elos. Това е квантов скок в естетичната медицина! Идеята е ефективно да се отървете от нежеланите косми веднъж завинаги. Защото красивото и добре поддържано тяло е радост за очите, а и ви представя успешно в очите на околните. Нещо повече, думите “лазер”, “лазерна епилация” вече не са запазена марка само за нежния пол, а и много от мъжете вече предпочитат също да се възползват от иновативния метод и по този начин да спестят време, усилия и пари.

Но какво е Elos епилация?

Това е начин да се отървете завинаги от космите и болката, която ви коства тяхното премахване с всички други традиционни методи. Защото дори в световен мащаб Elos епилацията е призната като най-удобната, безопасна и ефективна процедура за обезкосмяване! Благодарение на нея, премахването на всякакви косми по лицето и тялото е станало още по-лесно и по-достъпно! Elos означава “електро-оптична синергия” – комбиниран ефект от светлинната енергия и електрически “полезен” ток.

Устройствата се базирани само на една форма на енергия, а техниката на отстраняването на нежеланото окосмяване съчетава двата вида енергия, което е изключително ефективно.