Колко често сте отказвали секс на партньора си и то не поради нежелание, а заради дискомфорта, който напоследък изпитвате? Наясно ли сте какво го е причинил и знаете ли как да се справите с него? Знаете ли, че пренебрегнат здравословен проблем е най-лошото лечение? По всяка вероятност, вие сте една от хилядите жени, която има вагинална сухота – основна причина за парене, болка и дори леко изпускане на урина по време на секс. С други думи, този проблем проваля вашите секс желания и фантазии, а всъщност може да бъде по-различно…

Вагиналната сухота е сериозен, но лечим женски здравословен проблем. Според изследователите и специалистите в областта на гинекологията, това заболяване става все по-популярно сред жените, като тук спадат всякакви типове пациентки, без значение от възрастта, гена и хигиенните навици. В цялост, сухотата не само че създава неприятен дискомфорт по време на секс, но и нарушава естествените пикочни процеси, като паренето при уриниране наистина може да ви докара до лудост. Най-често вагиналната сухота може да се породи от гинекологични заболявания като вагинит и кандидоза. Хормоналният дисбаланс също е логична причина, а също така и използването на неподходящи козметични продукти, още стрес, естествен синдром след бременност, както и сериозни нарушения или отстраняване на яйчниците.

Някои жени отказват да лекуват проблема си и живеят в истински страдания – без възможността да ги преодолеят с прекрасен секс, защото и той е отишъл по дяволите – мислейки, че лечение няма. Но такова има, въпросът е да се доверите на правилния метод. Има дами, които прибягват до различни мазила и кремове. Трябва да признаем обаче, че те или са прекалено скъпи, или не еднакво ефикасни при различните жени поради редица фактори. Как ще реагирате обаче, ако ви кажем, че нефритното яйце е в състояние да разреши вашия проблем – без дори да предизвика никакви странични ефекти? То може да помогне за проблема ви, защото създава предпоставки на влагалището да се поддържа естествен начин нормално и необходимото ниво на влажност, без да бъде форсирано от кремове или гелове. Положително влияние на яйцето върху сухото влагалище можем да си обясним по следния начин: Знаем, че в зоната на лигавицата на влагалището липсват жлези. Влажността там се поддържа чрез трансудация на течност през кръвоносни съдове в стената му, както и чрез малко слуз, отделена от жлезисти клетки в лигавицата. Нефритното яйце обаче стимулира тези клетки и влагалището се овлажнява.

С нефритното яйце вие не само ще забравите за дискомфорта, но и най-накрая ще усетите истинското удоволствие от секса! И това не е всичко, защото ако си мислите, че само вашият проблем ще бъде разрешен, бъркате се. Нямате си и на идея колко добре ще се почувствате, когато видите отново доволното лице на своя мъж или приятел! Подарете си повече взаимност и интимни моменти… Заслужавате ги!