Огнено шоу в София

Огнено шоу. Огнено пиротехническо шоу може да донесе впечатляващо действие на събитие или тържество.

Състои се в повечето случаи от 2 основни части – пожарна и пиротехническа, огненото шоу ще потопи напълно вас и гостите на събитието в динамично развиващо се ярко изпълнение и няма да остави никого безразличен.

Актьорите на огън / огнено шоу се представят в специални тематични костюми, в някои случаи допълнени с LED ленти, за да подчертаят изображението, а също така използват LED реквизит, което води до светлинно шоу.

Огненото пиротехническо шоу се провежда със специално гориво, което няма мирис, което позволява да се извършва както на открито, така и на закрито.

Предлагаме организирането на пиротехническо огнено шоу с участието на един или няколко артисти – в зависимост от вашите желания. Продължителността на шоуто варира в зависимост от броя на изпълнителите и също се съгласува с клиента, като се вземат предвид желанията.

Огнено шоу ( инж. Fire show For ), или огнено шоу – вид улично представление (изпълнение на оригиналния жанр), голяма част от което се крие в изпълнението на трикове с огън и използване на огън за изпълнение на творчески идеи.

Огненото шоу обикновено се изпълнява от група от няколко артисти, традиционно наричани огнен театър .

Артистите на театъра на огъня обикновено се наричат ​​факири ( от английския огън ), спинери ( от английския spin) или просто от артисти от оригиналния жанр.

В съвременния свят пожарникарите са отделна субкултура със собствени обичаи, традиции и език (професионален жаргон).

Смята се, че нестинарското шоу е възникнало на тихоокеанското крайбрежие , вероятно в Нова Зеландия от племето маори .

За местните жители грациозното завъртане на малко камъче, увито в плат и завързано за късо въже (снарядът се наричал „ poi “ – „топка на въже“), е служило както за развлечение, така и за култови цели. Често вместо камъче аборигените са използвали по-мек пълнител, например вълна или корени на растенията.

Професионално огнено шоу

Огнено шоу в София. Много е важно колко години хората работят на полето. Огненото шоу е сериозен и рисков бизнес. Тук няма случайни хора и не може да бъде. От колко време работи екипът говори за професионализма и качеството на подхода.

Огнено и водно шоу “Битката на стихиите” София

Екипът ни постоянно опитва нещо ново в техниката на представяне на шоу или трикове, експериментира с костюми и образи. Ето как един от нашите експерименти даде плод. За новата година имаме уникално предложение за предаването „Битката на стихиите“.

По време на работата по проекта срещнахме много трудности и нюанси при синтеза на две шоу програми. Стараехме се и успяхме.

Представяме ви нашия тандем с шоуто на сапунени мехурчета. Шоу програмата включва много мехурчета, огън и светлина. Битка с огън и вода ще се разиграе пред очите ви и някой ще спечели или може би не.

Като цяло ще получите две предавания в едно, с продължителност около 30 минути + интерактивни за страхотни снимки. Новогодишна приказка и чудеса наоколо, просто трябва да повярвате, че е лесно да бъдете щастливи.

Ние ви правим щастливи!

Искате ли грандиозен завършек на вашата почивка? Тайната е проста: с вас публиката, с нас едно незабравимо шоу.

Нашият екип е от професионални художници, създаващи висококачествено висококачествено огнено, светлинно и пиротехническо шоу.

Вие и вашите гости ще се насладите на ексклузивно шоу, което съчетава изискано хореографско изпълнение, единствен по рода си реквизит и хипнотизиращи ефекти от сценичната пиротехника, светлини и музика.  Благодарение на голямо разнообразие от програми, ще намерите шоу за всеки вкус и бюджет.

Можете да допълните избраната програма с други специални ефекти или да реализирате свои собствени идеи.

Получавате ярък финал на вашия празник и незабравими емоции! Побързайте да резервирате предаването за датата, от която се нуждаете, докато все още е безплатно! Свържете се с нас по всеки удобен за вас начин.

За статията:
Огнено шоу
Заглавие:
Огнено шоу
Описание:
Огнено и водно шоу "Битката на стихиите" София. Огнено пиротехническо шоу може да донесе впечатляващо действие на събитие или тържество.
Автор:
Издател:
RozovaDolina.Net
Лого: