Искате да влиза повече светлина във вашата стая? Тогава е време да помислите за такъв вариант – интериорна врата с вградено стъкло.

С такава врата, стаята става по-уютна и светла. Стъклото е добре да бъде орнаментно или матово. Разбира се, за по-големите ценители на нестандартния облик, винаги може да се измисли вариант с гравюра по ваш избор, който ще бъде уникален и ще придаде завършен вид на вашия дом!

Как да направим по-добрия избор за нашата интериорна врата със стъкло? С какво да се съобразим и с какво не? Ако стените на стаята са светли, добре е да се използват тъмни стъклени врати, за да се получи добър контраст. Ако стените ни са цветни, може да се направи съчетание с интериорната врата. Например, ако вграденото стъкло на крилото ни е с някакъв флорален мотив, може да се използва някой от цветовете, които са по стената ни.

Ако пък апартаментът ни е изискан, в бароков стил или стилово е подреден в ретро нотка, стените на стаите ни може да бъдат в бледо-бежово (напомнящо старо злато) цвят. При това решение, интериорната ни врата може да бъде в цвят златен дъб или орех, а стъклото, което е вградено във вратата, да бъде в античен (бароков) стил.

Това ще предаде една уникалност на вашето жилище. Вашите гости ще бъдат впечатлени от стъклената ви врата. Един интересен и нестандартен  вариант за интериорна врата е тъмно крило със светла каса. Този акцент със сигурност ще пасне на вашия дом, защото това е „по-добрият избор”.

Друг вариант за интериорна врата със стъкло е изчистено стъкло, без орнаменти или гравюри, но с акцент в цвета на касата! По този начин може да се контрастира между стените и интериорната ни врата. Това ще предаде една свежест в нашата стая, повече цветност, повече усмивки. Това е по-добрият избор за детска стая, за кухня или баня!

Всичко е във вашите ръце! Хубавата врата ще допринесе за повече уют и удоволствие от семейната атмосфера! Стъклената врата е толкова красива, че ще привлича всички погледи на вашите гости. Освен, че изглежда много добре, тя е стилна и елегантна, създава чувство за пространство и кара помещенията да изглеждат по-просторни. Това е по-добрият избор…