Нанасянето на грим върху лицето не е никак лесна задача и всеки следва свои собствени правила за това. Понякога обаче, така се навлиза в рутината, че се забравят някой основни неща, които са от особена важност за безупречно нанасяне на декоративната козметика. Днес заедно с експертите от магазин За Човека ще ви разкрием някои тайни при употребата на гримове и ще ви преведем стъпка по стъпка през процеса на гримиране от начало до край. За да бъде грима ви наистина перфектен специалистите препоръчват да се използват качествени гримове, като продуктите на професионална декоративна козметика Radiant Professional. В каталога й ще откриете богат асортимент от фон дьо тени, база за грим, сенки, червила, коректори, моливи и други.

И така пригответе вашите професионални гримове, започваме сега!

  1. Стъпка: Винаги започвайте на чисто! Уверете се, че кожата на лицето ви е свежа и добре хидратирана, преди да поставите грима върху него. Първата стъпка и да нанесете с пръсти основата за грим Radiant, която ще ви гарантира, че той ще се запази през целия ден.
  2. Стъпка: Използвайте специална четка, за да нанесете фон дьо тен по цялото си лице и надолу по шията.
  3. Стъпка: Под очите нанесете коректор във форма на триъгълник. Благодарение на тази техника, лицето ви се озарява, а очите ви ще изглеждат по-изразителни.
  4. Стъпка: Нанесете осветляване. Четири са местата, които трябва да осветлите, за да предадете на вашия грим перфектен завършек те са: на челото, на веждите, в центъра на клепачите и над горната устна. След това нанесете пудра от двете страни на носа, по челото, в близост до косата и във вдлъбнатините под скулите.
  5. Стъпка: Изберете подходящия цвят руж от богатата палитра на професионална козметика Radiant и го нанесете на скулите в посока към слепоочията.
  6. Стъпка: Нанесете сенки по ваш избор върху горните клепачи на очите и на долните точно под линията на миглите. В основата на окото положете по светъл цвят и прелейте с по-тъмен в края му. Запълнете веждите с помощта на молив за вежди. Нанесете спирала върху миглите и с това гримът на очите е завършен.
  7. Стъпка: Използвайте четка за устни и положете с нея избрания от вас нюанс на червило.

Готово! Вече имате перфектно нанесен грим на вашето лице и знаете, как да се гримирате правилно, за да бъдете неотразими!

Не забравайте, че освен техника вие ще имате нужда и от качествени продукти като тези на професионална декоративна козметика Radiant Professional, които можете да откриете в богатия каталог на магазин Zachoveka.com

За статията:
Съвети стъпка по стъпка за перфектно нанасяне на грим
Заглавие:
Съвети стъпка по стъпка за перфектно нанасяне на грим
Описание:
Нанасянето на грим върху лицето не е никак лесна задача и всеки следва свои собствени правила за това. И така пригответе вашите професионални гримове...
Автор:
Издател:
RozovaDolina.Net
Лого: