Казват, че денят се познава от сутринта, но в случаите когато още със събуждането си се информираме за поредните атентати, инциденти и престъпления, не можем да не се запитаме как да защитим себе си и своето семейство от реалните опасности, с които ни се налага да живеем.

В случай, че още щом отворите очи, изпитвате страх и притеснение за това как ще премине деня Ви на работа и дали докато сте навън всичко у дома ще е наред, вие сте част от хората, които са на път да отделят време и средства за това да осигурят повече защита и сигурност в дома си.

Не, в никакъв случай не си мислете, че подобни тревоги и страхове са породени от параноя или друго психично разстройство, нито пък имате повод да изпитвате срам от това, че в главата ви се въртят мрачни мисли и се притеснявате прекомерно за ситуации и рискове, които не са се случили.

Винаги е по-добре да предприемете превантивни действия и да направите това, което е по вашите възможности, за да ограничите риска от нападения, кражби или други престъпления в собствения си дом, вместо да се чудите в последствие от къде ви е дошло това нещастие на главата.

Респектирайте и откажете крадците да осъществяват своите злонамерени набези във вашия апартамент, къща или вила с помощта на съвременни модерни технически средства.

Това са така популярните подслушвателни устройства и мини камера, благодарение на които винаги имате ясен поглед и пълна информация за това какво става в дома ви.

Примери за подобна техника можете да разгледате на тази страница: http://www.spy-secrets.com/nachalo/mini-kamеri.html

С какво ще ви помогнат тези модерни технически средства за наблюдение и подслушване?

Ясно е, че крадците могат да бъдат много бързи, но все още няма как да останат невидими. Част от тях, търсят подробна информация за дома, който са си набелязали и постепенно научават изумителни подробности от вашия начин на живот, навици, дори и подробности от сорта на това каква марка е техниката ви и дали имате скъпи вещи. При положение, че имат толкова богата информация за дома ви, те със сигурност могат да научат и това, че използвате технически средства, които защитават дома ви от обир и влизане с взлом.

Обикновено наличието на такава техника отказва апашите от действия, защото откриването и елиминирането на камерата или подслушвателните устройства ще им отнеме прекалено много време.

Запомнете, че крадците разчитат на бързината си и по-скоро биха избрали жилище с по-малко ценни вещи, пред това да рискуват с дом, в който могат да бъдат снимани или наблюдавани в реално време.

Доказано е, че дори обикновена и неработеща камера, монтирана на входа на жилищна кооперация, училище или частен дом, ограничава действията на желаещите да извършват каквото и да е противозаконно деяние.

Независимо от това дали апашите ще установят наличието на камера и подслушвател, вие имате възможност незабавно да извикате полиция, СОТ или съседа, ако видите или чуете, че някой влиза неправомерно в имота ви.

Безспорно, това е изключителна възможност да работите по-спокойно и да сте по-сигурни за вашия имот, без значение дали там съхранявате злато, пари и скъпа техника или просто всеки предмет има сантиментална стойност за вас.