Sony Mobile е производител номер едно според някои от проучванията. Ако не сте се ориентирали към конкретна марка за новия си смартфон, това би било един добър избор.

Ако се нуждаете от помощ за избора на подходящ смартфон, PhonesData.com може да ви я окаже. Подробната търсачка на устройства ще ви помогне да намерите точно търсеното от вас. Ако се колебаете между два модела, с помощта на функцията за сравнение лесно ще се ориентирате кой е по-добрият избор за вас. Публикувани са много статии и новини, които да ви държат в течение с всички новости около смартфоните. Можете и да видите мнението на много потребители модела, който ви вълнува. Ако искате да разгледате спецификации на предлаганите в България модели на марката Sony Mobile, може да го направите на сайта. Там може да прочетете много подробности за всяко едно устройство, а новите модели се добавят непрекъснато, за да бъде актуална информацията. Има място за коментари, където може да споделите вашите впечатления и да се запознаете с чуждите. Може да се запознаете и с външния вид на смартфона чрез снимките.

Форумите на XDA Developers са доста популярни за тези, които търсят начин да подобрят работата на смартфона си с Android или платформата Windows Phone. На PhonesData също ще откриете многобройни добри съвети.

Моделите Galaxy S III и Galaxy Note II са много продавани и отзивите за тях са доста добри, така че ако не сте се насочили към друг модел, обърнете внимание на тези – вероятно ще ви допаднат.

Sony Mobile е предпочитан производител на смартфони и причините за това са много. Развитието на предлаганите от тях устройства напоследък е впечатляващо.

Вече от три години компанията подкрепя независимите Android разработчици. След пускането на модела Sony Xperia S марката добива още по-голяма популярност и се радва на успехи и доволни клиенти.