Кухнята като зона за приемане на храна у дома е важен въпрос, особено за тези, които имат малка кухня. Във всяка кухня има зона за хранене и всеки решава въпроса за своя комфорт по свой начин.

Изборът на размер, форма и местоположение на масата за хранене в кухнята, често се превръща в проблем, поради липсата на свободно пространство.

Започнете с разучаване на Цени за извозване на стари мебели с включена такса смет.

В кухните, комбинирани с хола, масата е просто инсталирана на границата на две функционални зони, което е много удобно. Важно е, само да поддържате масата, хола и кухнята в същия стил.

В затворена кухня, задачата за удобно поставяне на маса за хранене е доста трудна за решаване. Обикновено трябва да пожертвате част от мебелите и компактно да поставите оборудването, за да отделите достатъчно място за масата за хранене.

В малките кухни ще бъде оптимално да поставите правоъгълна маса, чиито минимални размери трябва да бъдат най-малко 120x70x80. Кръглата маса, въпреки че се счита за психологически по-удобна опция, на практика е изключена опция в такива условия. Тя е с минималният й удобен диаметър до 90 см.

За да спестите място, е хубаво да използвате сгъваема маса тип пеперуди, която може да се сгъва и подрежда, според нуждите. Има и опции за дизайн на сгъваеми конзолни маси или сгъваеми маси, които също могат да бъдат почистени в точното време, или бар, който замества пълноценната маса и перфектно допълва интериора на кухнята.

За всяко оформление на кухненски мебели и всякаква форма на маса за хранене, за безопасност и удобство, масата се поставя в противоположния ъгъл от кухненския комплект на разстояние не по-малко от метър от работната зона.

За тези, които купуват нови готови кухни, кухненските мебели са обзаведени с трапезни маси с различни размери и форми, а модулните кухненски комплекти изискват индивидуална поръчка. Последната компактно ще се впише в почти всяко кухненско пространство и ще съответства на цялостния дизайн на вашия дом.

За статията:
Трапезария в кухнята
Заглавие:
Трапезария в кухнята
Описание:
Във всяка кухня има зона за хранене и всеки решава въпроса за своя комфорт по свой начин. Избор на размер, форма и местоположение на масата за хранене.
Автор:
Издател:
RozovaDolina.Net
Лого: