С идването на пролетта, дори и най-разсеяните домакини добиват необяснимото желание да разместват мебели, да чистят прозорци, да освежат стаите с мирис на прясна боя и т.н. В офиса ще забележите раздвижване – купуват се нови столове, килимчета, щори – всичко, което ще донесе цвят и ще приветства пролетта след сивата и студена снежна зима.

Необходимо ли ни е всъщност пролетно почистване?

Със сигурност това е най-подходящото време, в което имате възможността да изчистите наслоената с месеци мръсотия по труднодостижимите високи шкафчета в кухнята, прахта и други петна. Пролетното почистване не само ще ви отърве от вредните мръсотии за здравето, но и ще ви позволи да откриете паднали зад шкафа дребни, но търсени дълго вещи, и всяко нещо ще си намери точното място отново. Също така пролетното основно почистване ще намали обема от работа, която извършвате за поддържането на регулярната чистота у дома.

Защо да заложим на професионално почистване на домове и офиси от Sauber?

Модерният начин на живот изисква и модерно изглеждащ дом и бизнес модернизиран офис. Съвременният живот обаче, не позволява възможността да си отделим 3-4 дни за провеждане на сериозно основно пролетно почистване, тъй като работата и ангажиментите не чакат, докато за почистването вкъщи се оказва, че винаги може да почака „още малко“. Преобръщането на къщата с главата надолу за цялостно почистване изглежда out-of-date точно като старите рокли на баба. Ето защо ви препоръчваме професионално почистване на дома. Професионалното почистване на домове и офиси е услуга, от която се възползват все повече и повече семейства и фирми в големите градове в България – София, Пловдив и Варна. Това са навлизащите с все по-голяма сила тенденции, тъй като докато една домакиня успее да смогне да изчисти в продължение на няколко дни и намрази метлата и кофата с вода, модерните семейства са приключили 3 пъти по-бързо, тъй като в техния дом е пристигнал екип от професионалисти и е изчистил всички мръсотии в рамките на един, максимум два дни.

Кое ще ви забави при пролетното почистване на дома?

  • Упорити петна;
  • Разместване на спалня, библиотека и др;
  • Труднодостижими високи шкафчета и места;
  • Почистване на прозорците от външна страна;
  • Цялостно почистване на балкона.

Почистването на килими трае най-дълго, като ще спестите време, ако регулярно сте почиствали килима с прахосмукачка, тъй като тя предотвратява дълбокото наслояване между власинките на песъчинки и прахоляк.

Ако отлагате твърде дълго пролетното почистване рискувате мебелите и вещите ви да се износят и да се наложат по-сериозни ремонти вкъщи.

Освежаването на дома ще регенерира и вашата лична енергия, тъй като атмосферата вкъщи ще се промени. Наемането на професионална фирма за почистване ще ви спести време, пари (тъй като основното почистване се прави два-три пъти в годината) и ще постигнете желаната цел за по-добра поддръжка на дома всеки ден. Цените за почистване на домове не са високи и ви гарантираме, че след като веднъж се ползвате от услугите за фирма на почистване на домове и офиси, няма да се върнете към старите мъчителни, предназначени за почистване дни!