Само за няколко години SEO се превърна от сравнително непознат до неизменна част от съвременния бизнес маркетинг. Докато някои компании са в състояние да се разминат без формулиране на SEO стратегия за своя уебсайт, става все по-трудно и по-трудно за компаниите без ясна SEO стратегия, за да намерят нов бизнес и да постигнат успех онлайн. Дори и с по-добро разбиране на това как се използва уеб дизайнът, SEO допринася за успеха на бизнеса, маркетинговите отдели и компании продължават да пренебрегват колко добър уеб дизайн играе всяка успешна стратегия за SEO.

Свързването на уеб дизайн със SEO не може да бъде напълно интуитивен за всички, но е важно да се разбере. Ето 4 причини, поради които се нуждаете от SEO-готов сайт…

Съвети за SEO завършен сайт

1. Мобилен и приятелски – Уеб дизайн с SEO

Броят на хората, които с помощта на мобилно устройство търсят в интернет продължава да нараства бързо. Ето защо Google решил да облагодетелства уебсайтовете с удобен за мобилни приложения дизайн. Това означава, че за да се осъществи истински SEO-готов уеб дизайн, вашият сайт трябва да бъдат мобилен и приятелски. Всичко това ще е в полза за бизнеса и ще направи приятелско съревнование.

2. Качество на съдържанието – фокус

Независимо от вида на уеб сайт и компанията може да искате да имате пространство да добавите добро съдържание. Текстът на вашия сайт е това, което позволява на търсачките да видят какви услуги предлагат и каква информация предоставяте, така че докато не искате да се примирите със скучни блокове и текст ще искате да имате достатъчно пространство, за да добавите продукти или услуги описания, информация и публикации в блога.

3. Оптимизация на изображение

Изненадващо малко хора се възползват напълно от оптимизация на изображението, но такова може да направи голяма разлика, когато става въпрос за успеха на една стратегия на SEO. При планиране на процеса на проектиране, уеб, вие ще искате да се уверите, че имате способността да оптимизирате вашите снимки с алтернативен текст и ключови думи, за да увеличите шансовете за показване на видно място в търсенето.

4. Лесна за навигация

Съдържанието на сайта е ценно само за потребителите, ако такова е лесно за достъп и интуитивно се локализира. Скриването на добро съдържание в трудно достъпни места гарантира, че рядко се среща. Осигуряване на вашия потребителски опит е добре обмислен и използва повиквания към действия за насочване на потребителите надолу – предпочитания, XML карта на сайта. Всичко това и seo уроци от the viking, гарантират на търсачките оформление на сайта.