Бижутата с кристали Сваровски – съвети и избор

Все по-често се купуват Сваровски. Независимо дали се търсят обеци, колиета или комплекти, те са безспорен хит…

Украшенията с камъни Сваровски се налагат все по-масово на бижутерийния пазар. Разбира се за всеки повод трябва да се избират и съответните накити. Всички онлайн магазини предлагат обеци или колиета Сваровски е в унисон с последните модни тенденции. Всички тези бижута са красиви и елегантни. Изработени са от различни благородни метали като злато, сребро и др. Освен класическите кристали понякога бижутата може да са инкрустирани допълнително и с камъни, било то естествени или не. Бижутата Сваровски придават един неповторим стил на своята притежателка.

Ако избирате бижута с кристали Сваровски за бизнес среща, то не вземайте нещо, което е кичозно и много натруфено. За предпочитане са по-семплите накити. Все пак на тази среща трябва да оценят Вашите качества, а не тези на бижутата. Нека бъдещият ви бизнес партньор или дори работодател да знае, че срещу него стои един човек със собствен стил, на който може да разчита. Нашият съвет е да си сложите обеци и колие, които да не бият на очи.

Друг е въпросът, ако искате да си изберете Сваровски за всекидневна употреба или да се покажете новите си бижута на завистливите си колежки. Тогава вече може да изберете това, което наистина ви харесва. Дори и на „любимите” ви колежки да не им хареса това, което носите, винаги бъдете себе си. Не се оставяйте на провокации. В повечето случаи колежките ви просто завиждат и искат да ви смъкнат самочувствието по всякакъв начин.

Как да изберете бижута, които да съответстват на тоалета ви?

В зависимост от личния си стил на обличане, изберете и накитите. Ако предпочитате строги костюми, то тогава е желателно да изберете не толкова крещящи бижута. Един семпъл комплект от колие, обеци и евентуално пръстен може да свърши перфектна работа. Не правете опити да си правите сами комплект, като изберете кристали в различен цвят. Така ще изглеждате неестествено и глупаво. Съчетайте цветът на тоалета с този на бижутата. Нали разбирате, че едва ли  на жълтия ви костюм ще отиват бижута в розов цвят. Ако не знаете как да съчетавате цветовете, то заложете на бижута с кристали без цвят. Така  ще можете да носите накита на всеки тоалет, колкото и придирчив като цвят да е той.

Как да изберем Сваровски за подарък?

В последно време, украшенията са предпочитан подаръци и за силния и за слабия пол. Ще ви насочим към няколко идеи, ако имате желание да купите бижу за подарък и не изгаряте от желание, Вашата половинка да ви заведе в магазина, за да го подмени. Ако носи пръстени, измерете пръста й. Вземете един конец и го увийте около него, след което го сложете и измерете. Като направите това, ще намерите обиколката на пръста и съответно размера на пръстена. Ако искате да купите подарък-изненада, тогава не купувайте пръстен. Направете собствено проучване какви бижута най-много се харесват на човека, на когото ще подарявате.